ANIMATION

Nordisk Råd

Jeg har lavet layout, ikoner, illustrationer og animationsfilm for Nordisk Ministerråd.


Animeret af Laura Kunov

Widex

Widex laver avancerede høreapparater, som du kan styre med en app, alt efter hvilke situationer du befinder dig i. Jeg har lavet denne animationsfilm, der fortæller hvordan.


Animeret af Laura Kunov

NutAlone

NutAlone er en streamingtjeneste under udvikling, der har blandt andre Zentropa som interessenter. Den lancerer primært nordiske og europæiske indie-film. Jeg lavede disse introduktionsfilm sammen med Esben Bie i vores daværende firma AndBie.


Animeret af Esben Bie

NPV

For entreprenørfirmaet NPV lavede Esben og jeg en film, der forklarer hvilke regler, der gælder, når du flytter ind i en projektbolig.


Animeret af Esben Bie


Vækstfonden

Kan I huske hånden-der-tegner film? For ti år siden blev der lavet rigtig mange af den slags. Så mange at det tilsidst blev lidt ensformigt. Men den her holder stadig.

Spionagetesten

Denne animation reklamerer for en online test, som Dansk Industri og sikkerhedsfirmaet Certa udviklede til medlemsvirksomhederne. Testen undersøger, om virksomhederne har styr på deres sikkerhed mod industrispionage.


Animeret af Esben Bie

VIVE

Analysecentrene KORA og SSI flyttede sammen og blev til VIVE. Det forklares i denne lille film.


Animeret af Esben Bie

Genitor

For konsulent- og rekrutterings-virksomheden Genitor har jeg lavet et website, hvor animationer og illustrationer fylder meget i det visuelle koncept.

Se flere Genitor-animationer hér:

genitor.dk

Animeret af Laura Kunov